Ślub i wesele, ślubny poradnik
..:: TWÓJ ŚLUBNY PORADNIK ::..
Forum ślubne - ślub i wesele w netwesele.pl :: zaproszenia ślubne, suknie ślubne, moda ślubna, komis ślubny. Jesteśmy jednym z najpopularniejszych polskich serwisów o tematyce ślubu i wesela, w obecnej formie działamy nieprzerwanie od ponad 6 lat! Przedstawiamy ofertę renomowanych, godnych polecenia firm, cenne rady i ślubne wskazówki. Zapraszamy :)
HOME | O NAS | KONTAKT | DODAJ FIRMĘ

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
wróżka, tarot, wróżby miłosne, wróżenie... Co o tym myśleć ?
ela66
post pią, 02 paź 2009 - 19:00
Post #1

Newbie
*

Grupa: Members
Nr użytkownika: 28320

Witam serdecznie

Dopiero co zarejestrowałam się na forum a już zaczynam temat: Wróżby. No właśnie drogie Panie, co sądzicie o wróżkach ? Czy któraś z was chodzi do wróżki ? Korzysta z ich usług telefocznie ? Przez internet ?
Jestem ciekawa waszych opinii na temat wróżbiarstwa w Polsce.

Mi ostatnio zdarzyło się skorzystać, stąd moje pytanie, bo wróżba trochę namieszała w moim dotychczasowym życiu. Traktować ją poważnie czy włożyć między bajki ?

Dzięki
Ela

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Lotta
post sob, 03 paź 2009 - 23:36
Post #2

Szczęśliwa żona od 8.08.2009

Nr użytkownika: 12886

Ja w ogóle w takie rzeczy się nie mieszam. Po pierwsze, nie wierzę bo to czysty interes, babka rozkłada karty i udaje, że coś w nich widzi; fajnie, że znajduje zainteresowanie ale niech chodzą do niej ci co wierzą smile.gif Ale z jakiej racji w kartach ma być przyszłość? To jak horoskop; wierzę, że horoskop może mówić coś o człowieku, jaki JEST, cechach charakteru itd. ale nie o tym, co będzie w przyszłości. Po drugie, wierzę w samospełniającą się przepowiednię, czyli że np. zobaczyłabym że zawalę studia i tak bym sobie to wkręciła, żebym naprawdę zaczęła zawalać wink.gif więc nie ma mowy. Moim zdaniem strata czasu i kasy, lepiej już iść do fryzjera jak nie ma co z pieniędzmi robić wink.gif

+Quote Post
DorotkaK
post nie, 04 paź 2009 - 00:31
Post #3

Advanced Member

Nr użytkownika: 7738

CYTAT
wierzę w samospełniającą się przepowiednię, czyli że np. zobaczyłabym że zawalę studia i tak bym sobie to wkręciła, żebym naprawdę zaczęła zawalać wink.gif więc nie ma mowy.

Tutaj zgadzam się z Lottą w zupełności. Całe powodzenie wróżek itp opiera się na samospełniającej się przepowiedni.
Ja również nie chodzę do wróżki, nie wierzę w horoskopy ani nic takiego.

--------------------
मैं मेरा कवि प्यार करती हूँ :*

+Quote Post
agata1001
post nie, 04 paź 2009 - 12:33
Post #4

Advanced Member

Nr użytkownika: 11711

Przepraszam, że tak ostro ale dla mnie to kompletna głupota. Wróżki nie mają nic do naszego życia można tym sobie tylko zaszkodzić. Odradzam słuchanie jakichkolwiek wróżek, wróżków magów i innych. Trzeba samemu podejmować decyzje w życiu na tym polega odpowiedzialność i bycie dorosłym nikt nie powie Ci jaka będzie przyszłość to Ty masz na nią wpływ.

--------------------

+Quote Post
kamilciax
post nie, 04 paź 2009 - 12:55
Post #5

Advanced Member

Nr użytkownika: 12329

ja również jeszcze nigdy nie korzystałam z usług wróżki... ale przyznam się że chciałabym smile.gif nie żebym w to wierzyła smile.gif jestem po prostu ciekawa co taka wróżka miałaby mi do powiedzenia. Ale uważam, że niemądrze jest polegać na przepowiedniach... W końcu każdy jest kowalem swojego losu! trzeba polegać na sobie, na swoich uczuciach, działać zgodnie z własnymi zasadami, przekonaniami. A co ta wróżka Ci powiedziała, że tak namieszała?

--------------------

+Quote Post
kiga
post nie, 04 paź 2009 - 14:36
Post #6

Advanced Member

Nr użytkownika: 26462

ja również nie wierze w wrózki i ich przepowiednie... uwazam ze to kompletna bzdura... jak ktos kto widzi mnie pierwszy raz w zyciu na oczy moze cokolwiek o mnie wiedziec... poza tym tyle naczytalam sie o oszustach ze wole sie w to nie pakowac...

--------------------

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: wtorek, 07 wrzesień 2010 - 15:44